当前英语

辅导咨询

热点推荐

当前位置: 中国成教网 > 成人高考真题答案 > 专升本 > 英语 > -2018年专升本《英语》成人高考模拟题及答案(5)

2018年专升本《英语》成人高考模拟题及答案(5)

2018-09-29 11:11 来源:中国成教网 报成人学历,上中国成教网!

英语权威发布2018年专升本《英语》成人高考模拟题及答案(5),2018年专升本《英语》成人高考模拟题及答案(5) 1. Andrew returned to the room and _________ Mary of their decision. A) invited B) informed C) persuaded D) required 2. The __________ success in the laboratory was a stimulus fo[…]

2018年专升本《英语》成人高考模拟题及答案(5)
 
1. Andrew returned to the room and _________ Mary of their decision.
 
A) invited B) informed C) persuaded D) required
 
2. The __________ success in the laboratory was a stimulus for further research.
 
A) initial B) elementary C) essential D) internal
 
3. Most of the _____ passengers were quickly removed from the aircraft.
 
A) harmed B) damaged C) wounded D) injured
 
4. A book had been stolen, but the teacher said that he was sure Jack was__________ .
 
A) doubtless B) innocent C) exceptional D) unable
 
5. He went to the station to __________ about the times of trains to Guangzhou.
 
A) consult B) refer C) inquire D) require
 
6. I must ________ on your giving me a straightforward answer.
 
A) determine B) devote C) insist D) invite
 
7. It was my father’s courage and devotion that ________ his men with determination.
 
A) inspected B) inspired C) lightened D) insisted
 
8. There are jobs more dangerous than truck driving; ________ training lions.
 
A) as an instance B) for an instance C) as instance D) for instance
 
9. Before he started to operate the new machine, he read the _____carefully so that he made no mistakes.
 
A) informations B) indications C) instructions D) publications
 
10. My house is ________ against fire and theft.
 
A) assured B) insured C) prevented D) prepared
 
11. A person who quickly learns and understands has good ________ .
 
A) influence B) cleverness C) intelligence D) brightness
 
12. They escaped to Paris with the ________ of becoming painters.
 
A) intention B) attention C) imagination D) consideration
 
13. I turned off the radio so that it didn’t ________ with my roommates.
 
A) interfere B) interrupt C) disturb D) dismiss
 
14. The trees were planted beside the road at ________ of 50 feet.
 
A) lengths B) widths C) intervals D) heights
 
15. In terms of political opinions, they are totally different. However, they are ____ friends in life.
 
A) relative B) intimate C) dependent D) imitate
 
16. Before the _______ of gunpowder (火药) , men fought with bows and arrows.
 
A) exposure B) invitation C)discovery D) invention
 
17.1 won’t get _______in the quarrel between Tom and Jack.
 
A) involved B) included C) consisted D) contained
 
18. Sherlock Holmes ____ many cases by following the footprints left at the scene of the crime.
 
A) invested B) investigated C) suspected D) suggested
 
19. He ________ himself from the outside world by living in the mountains.
 
A) divided B) prevented C) isolated D) related
 
20. The great ______ today is whether there will be war or peace.
 
A) problem B) difference C) issue D) tissue
 
21. Jenny was always very _________ of her sister’s beauty.
 
A) jealous B) hated C) curious D) pleased
 
22. The two sides agreed on a _____ business venture in which both put up an equal amount of capital(资本).
 
A) joined B) double C) joint D) common
 
23. After suffering such unfair treatment, the child felt there was no _________ in this world.
 
A) fairy B) equality C) justice D) chance
 
24. You must walk slowly if you want your children to ________ you.
 
A) keep in touch B) keep up with C) hold on to D) put up with
 
25. 225. He receives so many letters every day that sometimes he ______ sufficient time to read all of them properly.
 
A) lacks B) spends C) costs D) takes
 
26. John and James are brothers. The former is a teacher; the ________ is an engineer.
 
A) later B) last C) latter D) second
 
27. The Americans and Russians have _____ many rockets into space.
 
A) landed B) launched C) initiated D) attacked
 
28. The gardens are beautifully __________.
 
A) laid aside B) laid down C) laid off D) laid out
 
29. As a result of a bomb explosion, oil has _________ out from the tanker.
 
A) lacked B) leaked C) left D) dropped
 
30. She ________ her elbows on her knees and cupped her chin in her hands.
 
A) depended B) relied C) counted D) leaned
 
31. If you do not work hard enough, you will soon be left _________ in your study.
 
A) aside B) behind C) over D) off
 
32. You can take this book away with you and read it at your _________ .
 
A) freedom B) leisure C) pleasure D) spare
 
33. He can’t speak his own native language well, ________ a foreign language.
 
A) let alone B) let down C) let on D) let off
 
34. The chief difficulty in my study _____ in understanding spoken English.
 
A) lies B) lays C) laid D) lain
 
35. He’s caught a bad cold and it’s not _______ that he will get it over before next Monday.
 
A) unlike B) likely C) possibly D) probably
 
36. He could not make us understood because his vocabulary was too __________ .
 
A) lack B) absent C) rare D) limited
 
37. His actions were not _________ his beliefs.
 
A) in relation with B) in line with C) in terms of D) in touch with
 
38. They hope he will _________ their expectations.
 
A) live up to B) keep up to C) hold on to D) be according to
 
39. I don’t like my present job; my boss has _________ too much work on me.
 
A) landed B) burdened C) loaded D) handed
 
40. Captain Johnson ordered his men to try to ________ the sunken ship.
 
A) save B) seek C) locate D) local
 
1. B 2. A 3. D 4. B 5. C 6. C 7. B 8. D 9. C 10. B
 
11.C 12. A 13. A 14.C 15.B 16.D 17. A18.B 19.C 20.C
 
21. A 22. C 223. C 24. B 25. A 26. C 27. B 28. D 29. B 30. D
 
31. B 32. B 233. A 34. A 35. B 36. D 37. B 38. A 39. C 40. C
2018年专升本《英语》成人高考模拟题及答案(5)
2018年专升本《英语》成人高考模拟题及答案(5)】由中国成人教育门户网站中国成教网搜集整理发布,更多英语最新信息欢迎访问【英语】频道。
 注:本站稿件未经许可不得转载,转载请保留出处:http://www.zgcjw.com/crgk/211.html
(已有:149 位成人高考考友阅读)

推荐课程【成人高考考前培训辅导课程】

成人高考高起点精讲班
成人高考高起点精讲班
¥300.00
成人高考高升专精讲班
成人高考专升本精讲班
¥300.00
成人高考高升专精讲班
2019成人高考高升专精讲班
¥300.00

中国成教网声明
(一) 由于各方面情况的调整与变化,本网所提供的信息仅供参考,敬请以权威部门公布的正式信息为准。
(二) 本站所提供真题均来源于网友提供或网络搜集,政策资讯均为转载稿,免费转载出于非商业性个人学习目的,版权归原作者所有。如有内容、版权等问题请在30日内与本网联系。

中国成教网

成人教育网平台(zgcjwwx)

立即关注

报考指南关注查看成绩查询关注查看实时互动关注查看

微信公众号
微信公众号二维码
QQ群二维码
QQ群二维码
咨询电话(8:30-17:30)

027-50852930

在线客服 点击咨询

投诉建议:027-50852930转4