当前英语

辅导咨询

热点推荐

当前位置: 中国成教网 > 成人高考真题答案 > 专升本 > 英语 > -2018年专升本《英语》成人高考模拟题及答案(6)

2018年专升本《英语》成人高考模拟题及答案(6)

2018-09-29 11:14 来源:中国成教网 报成人学历,上中国成教网!

英语权威发布2018年专升本《英语》成人高考模拟题及答案(6),2018年专升本《英语》成人高考模拟题及答案(6) 1. He was sad and ________ after his wife ran off with another man. A) alone B) lonely C) longing D) along 2. You can go out, _______ you promise to be back before 11 oclock. A)[…]

2018年专升本《英语》成人高考模拟题及答案(6)
 
1. He was sad and ________ after his wife ran off with another man.
 
A) alone B) lonely C) longing D) along
 
2. You can go out, _______ you promise to be back before 11 o’clock.
 
A) as far as B) as soon as C) as long as D) as well as
 
3. If you don’t know her telephone number, ________ it up in the directory.
 
A) make B) bring C) look D) put
 
4. The children were eagerly looking ________ the party.
 
A) forward to B) down on C) up to D) out for
 
5. He met with a heavy _______ ; over a thousand pounds was stolen from his shop.
 
A) robbery B) theft C) loss D) lose
 
6. One of the most important purposes of the United Nations is to _______ international peace.
 
A) contain B) obtain C) maintain D) attain
 
7. The ________ of doctors believe smoking is harmful to health.
 
A) mainly B) majority C) most D) speciality
 
8. Near half of the Congress is of lawyers.
 
A) made out B) made up C) set out D) set up
 
9. Pay increases will not always make _____ poor working conditions.
 
A) use of B) up of C) up to D) up for
 
10. He did everything in a leisurely _____
 
A) method B) manner C) mind D) mood
 
11. _____ship has been wrecked on those rocks.
 
A) Many B) Plenty of C) Many a D) Lots of
 
12. —I thought you wouldn’t mind.
 
—well, _______ I don’t. But you should have asked me first.
 
A) as a matter B) as a fact C) no matter the fact D) as a matter of fact
 
13. The ________ speed on this road is sixty miles per hour.
 
A) limited B) restricted C) maximum D) immense
 
14. Typescript looks best when at least an inch of _______ is left on all four sides of the page.
 
A) space B) room C) marking D) margin
 
15. If you think the medicine will do you any good. ________ try it.
 
A) by all means B) by means of C) by the way D) by no means
 
16. How do you want the beef— rare, _______, or well done?
 
A) minimum B) medium C) middle D) minor
 
17. A person with ________ disorders is one who is ill in mind.
 
A) manner B) spirit C) metal D) mental
 
18. —I’m sorry to have troubled you.
 
—Don’t _________ it.
 
A) bother B) apologize C) mention D) complain
 
19. _________ weather is warm and pleasant.
 
A) Mild B) Middle C) Gentle D) General
 
20. In judging his achievement we must _______ in mind that he has had no previous experience of this kind of work.
 
A) bring B) bear C) get D) put
 
21. —I heard that your wife had been in hospital last week. Is she all right now?
 
— Thanks. She had just a _____ operation and she’ll be home on Friday.
 
A) short B) small C) minor D) light
 
22. When Mrs. Wilson returned from the reception desk, she found her suitcase _________ .
 
A) missed B) missing C) taken D) disappearing
 
23. She knows very little French; this often leads to ________ when she visits France.
 
A) misunderstandings B) mistakes C) misfortunes D) misleadings
 
24. The workers’ demands are _________ ; they’re asking for only a small increase in their wages.
 
A) accurate B) excessive C) moderate D) emotional
 
25. The book was not only amusing, but it also gave a valuable __________ lesson.
 
A) moral B) model C) gentle D) modern
 
26. With the help of modern science and technology, man is learning more and more about the ________ universe.
 
A) strange B) gracious C) numerous D) mysterious
 
27. You can’t learn anything with a attitude.
 
A) necessary B) negative C) positive D) creative
 
28. Switzerland remained _________ during both of the two world wars.
 
A) neutral B) nuclear C) natural D) mutual
 
29. I can’t follow your advice, ________, thank you for giving it.
 
A) In spite B) Although C) However D) Nevertheless
 
30. Anybody with _______ intelligence would know that the earth is not the centre of the solar system.
 
A) normal B) formal C) former D) mature
 
31. My grandmother received _________ gifts on the eightieth birthday.
 
A) numerous B) plenty C) generous D) enormous
 
32. John dropped out of college although his parents strongly ________ it.
 
A) recommended B) committed C) objected D) subjected
 
33. Since the old man was in such a serious condition, I felt ________ to send him to hospital.
 
A) essential B) devoted C) responsible D) obliged
 
34. He has already ________ a passport and a visa for going to the United States.
 
A) caught B) obtained C) reached D) required
 
35. It’s my birthday, and we are going to celebrate the ____ by having a few friends in for the evening.
 
A) moment B) occasion C) period D) instance
 
36. At her first day in school, the young teacher was deeply ______ by the naughty boys.
 
A) defended B) offered C) offended D) frightened
 
37. In headlines the verb “be” is always _____to save space.
 
A) hidden B) lacked C) lost D) omitted
 
38. The doctor has _____ on hundreds of wounded soldiers and in most cases he was successful.
 
A) operated B) processed C) cured D) cut
 
39. Don’t let slip any ______of practising your English.
 
A) time B) place C) possibility D) opportunity
 
40. Bill and Mary never agree to each other; they seem to have ________ ideas about everything.
 
A) difficult B) opposite C) objective D) subjective
 
参考答案:
 
1. B 2. C 3. C 4. A 5. C 6. C 7. B 8. B 9. D 10. B
 
11. C 12. D 13. C 14. D 15. A 16. B 17. D 18. C 19. A 20. B
 
21. C 22. B 23. A 24. C 25. A 26. D 27. B 28. A 29. D 30. A
 
31. A 32. C 33. D 34. B 35. B 36. C 37. D 38. A 39. D 40. B
2018年专升本《英语》成人高考模拟题及答案(6)
2018年专升本《英语》成人高考模拟题及答案(6)】由中国成人教育门户网站中国成教网搜集整理发布,更多英语最新信息欢迎访问【英语】频道。
 注:本站稿件未经许可不得转载,转载请保留出处:http://www.zgcjw.com/crgk/214.html
(已有:163 位成人高考考友阅读)

推荐课程【成人高考考前培训辅导课程】

成人高考高起点精讲班
成人高考高起点精讲班
¥300.00
成人高考高升专精讲班
成人高考专升本精讲班
¥300.00
成人高考高升专精讲班
2019成人高考高升专精讲班
¥300.00

中国成教网声明
(一) 由于各方面情况的调整与变化,本网所提供的信息仅供参考,敬请以权威部门公布的正式信息为准。
(二) 本站所提供真题均来源于网友提供或网络搜集,政策资讯均为转载稿,免费转载出于非商业性个人学习目的,版权归原作者所有。如有内容、版权等问题请在30日内与本网联系。

中国成教网

成人教育网平台(zgcjwwx)

立即关注

报考指南关注查看成绩查询关注查看实时互动关注查看

微信公众号
微信公众号二维码
QQ群二维码
QQ群二维码
咨询电话(8:30-17:30)

027-50852930

在线客服 点击咨询

投诉建议:027-50852930转4