当前英语

辅导咨询

热点推荐

当前位置: 中国成教网 > 成人高考真题答案 > 高起点 > 英语 > -成人高考高起点英语专项练习题及答案(1)

成人高考高起点英语专项练习题及答案(1)

2019-03-20 09:33 来源:中国成教网 报成人学历,上中国成教网!

英语权威发布成人高考高起点英语专项练习题及答案(1),词汇与语法知识(共25小题;每题1.5分,共37.5分。) 从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括弧里。 ( )1.The sea is very rough today. Yes, Ive never seen __[…]

词汇与语法知识(共25小题;每题1.5分,共37.5分。)

  从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项,并把它前面的大写字母填入左边的括弧里。

  ( )1.—The sea is very rough today.

  —Yes, I‘ve never seen _______ before.

  A. such rough sea B. such a rough sea

  C. so rough sea D. that rough sea

  ( )2.—She‘s broken her arm again.

  —Again? I ______ she _______ ever broken it before.

  A. don‘t know; has B. didn’t know; had

  C. didn‘t know; has D. hadn’t know; would

  ( )3.—Has the wallet been returned yet?

  —No, but we expect ______ any day now.

  A. to return it B. it to return C. it to be returned D. it returned

  ( )4.—I‘ve been told to pay the rent.

  —But it‘s already been paid. It ______ by someone else.

  A. must be B. may be

  C. must be paid D. must have been paid

  ( )5. Montreal is larger than _______ in Canada.

  A. any city B. any cities C. any other cities D. any other city

  ( )6. Human‘s brains are larger in proportion to their bodies than _______.

  A. whales B. a whale C. that of whales D. those of whales

  ( )7. Before writing your article, ______, collect your material, and prepare an outline.

  A. a topic should be selected B. a topic to be selected

  C. your topic should be selected D. select a topic

  ( )8.—I usually travel by train.

  —Why not ________ by plane for a change?

  A. to try going B. trying to go C. to try and go D. try going

  ( )9. The boy lay in the street, his eyes _______ and his hands ______.

  A. closing; trembling B. closed; trembled

  C. closing; trembled D. closed; trembling

  ( )10. He _______ here for 20 years by the end of next month.

  A. had worked B. has worked C. will have worked D. will work

  ( )11. I‘ll do _______ the doctor advised.

  A. as B. like C. that D. all what

  ( )12.—Did we have to wait for Tom?

  —Well, _______ very angry if we hadn‘t waited for him.

  A. he‘d have been B. he were C. he had been D. he must be

  ( )13. Why do you insist on ________?

  A. this to be done B. this done

  C. this being done D. this is done

  ( )14. We looked everywhere for the ________.

  A. missing watch B. missed watch

  C. watch being missed D. watch that lost

  ( )15. ______, the runners crossed the finish line.

  A. Tiring B. Tired C. To be tired D. They are tired

  ( )16. _______ by the air, the kite went up into the sky.

  A. Pushing B. Pushed C. Having been pushed D. Having pushed

  ( )17.—The round bowl over there is a bit small, isn‘t it?

  — _______.

  A. So are the fish B. So the fish are

  C. Neither the fish D. Neither are the fish

  ( )18. She couldn‘t take shorthand, _______ slowed down the work of the office.

  A. that B. which C. it D. so

  ( )19. Was it last Friday ________ you met him?

  A. that B. on which C. which D. when

  ( )20. _______ might fail in the exam worried him.

  A. He B. That he C. What D. It

  ( )21.—I‘v got this really painful ear.

  —How long _______ you?

  A. does it bother B. was it bothering

  C. would it bother D. has it been bothering

  ( )22.—I started to study, but then a friend called.

  —That‘s no excuse ________.

  A. for not studying B. not for studying C. not studying D. not to studying

  ( )23.—Why was he so hot when he got home?

  —He ________.

  A. was running B. is running C. has been running D. had been running

  ( )24.—There‘s been an earthquake.

  —I know. At least a hundred people ________.

  A. were to be killed B. are said to have been killed

  C. said to have been killed D. are said to kill

  ( )25. You may invite _______ wants to go.

  A. whomever B. whoever C. which one D. people

 参考答案:

  1.B 2.B 3.C 4.D 5.D 6.D 7.D 8.D 9.D 10.C 11.A 12.A 13.C 14.A 15.B 16.B 17.A 18.B 19.A 20.B 21.D 22.A 23.D 24.B 25.B

成人高考高起点英语专项练习题及答案(1)
成人高考高起点英语专项练习题及答案(1)】由中国成人教育门户网站中国成教网搜集整理发布,更多英语最新信息欢迎访问【英语】频道。
 注:本站稿件未经许可不得转载,转载请保留出处:http://www.zgcjw.com/crgk/307.html
(已有:188 位成人高考考友阅读)

推荐课程【成人高考考前培训辅导课程】

成人高考高起点精讲班
成人高考高起点精讲班
¥300.00
成人高考高升专精讲班
成人高考专升本精讲班
¥300.00
成人高考高升专精讲班
2019成人高考高升专精讲班
¥300.00

中国成教网声明
(一) 由于各方面情况的调整与变化,本网所提供的信息仅供参考,敬请以权威部门公布的正式信息为准。
(二) 本站所提供真题均来源于网友提供或网络搜集,政策资讯均为转载稿,免费转载出于非商业性个人学习目的,版权归原作者所有。如有内容、版权等问题请在30日内与本网联系。

中国成教网

成人教育网平台(zgcjwwx)

立即关注

报考指南关注查看成绩查询关注查看实时互动关注查看

微信公众号
微信公众号二维码
QQ群二维码
QQ群二维码
咨询电话(8:30-17:30)

027-50852930

在线客服 点击咨询

投诉建议:027-50852930转4