当前英语

辅导咨询

热点推荐

当前位置: 中国成教网 > 成人高考真题答案 > 高起点 > 英语 > -成人高考高起点英语专项练习题及答案(11)

成人高考高起点英语专项练习题及答案(11)

2018-09-29 14:42 来源:中国成教网 报成人学历,上中国成教网!

英语权威发布成人高考高起点英语专项练习题及答案(11),Ⅰ. Phonetics (10 Points) Directions: In each of the following groups of words, there are four underlined letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in pron[…]

  Ⅰ. Phonetics (10 Points)

  Directions:

  In each of the following groups of words, there are four underlined letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in pronunciation. Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

  1.A. nurse B. thirsty C. universe D. surprise

  2.A. belief B. niece C. field D. variety

  3.A. surprised B. pleased C. refused D. increased

  4.A. temperature B. change C. average D. surface

  5.A. construction B. coral C. cross D. model

  6.A. mental B. metal C. total D. metallic

  7.A. detective B. decide C. nephew D. desire

  8.A. determine B. demand C. medical D. belief

  9.A. peasant B. present C. promise D. possession

  10.A. speech B. stomach C. charge D. church

  Vocabulary and Structure (40 points)

  Directions:

  There are 40 incomplete sentences in this section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

  11. Luckily, the fire fighters arrived and _______ the terrible fire.

  A. put on B. put out C. put down D. put away

  12. For miles and miles, I could see nothing _______ a great fire and lots of smoke.

  A. beside B. besides C. except D. without

  13. The shop assistant didn't give me the right ________.

  A. change B. money C. serve D. note

  14. The prices of fridges have been ______ recently.

  A. pressed B. brought out C. cut off D. brought down

  15. This means the boy may be out of job for some time. In this sentence "be out of job" means _______.

  A. be on their days off B. go outside

  C. lose his job D. finish his work

  16. The TV play we watched last night was very ________.

  A. frightening B. afraid C. fright D. frightened

  17. We took soft drinks to the _______ and our friends took beer there.

  A. bench B. beach C. bank D. bend

  18. Who will ________ the bill?

  A. pay B. pay for C. pay off D. pay out

  19. Their debts _______ 700.

  A. added to B. adds up C. add to D. add up to

  20. There is _______ bread in the cupboard, ________?

  A. no more…is there B. not any more…isn't there

  C. no longer…is there D. not any longer…isn't there  21.-Would you please go out for a walk with us?

  21-______, but I'm very busy now.

  A. Of course not B. I'd like to C. That's all right D. That's right

  22.-Can I get you a cup of tea?

  -______.

  A. That's very nice of you B. With pleasure

  C. You can, please D. Thank you for the tea

  23.-When can I call on you, afternoon or evening?

  -________. I'll be at home all the time.

  A. Any B. Either C. Both D. Neither

  24.-Has anyone seen my glasses?

  -________.

  A. Here it is B. It is here C. Here are they D. Here they are

  25.-May I use your phone?

  -_______.

  A. No, I don't mind B. Yes, you do it

  C. Yes, my pleasure D. I'm afraid not

  26. He is much more _______ a German

  A. like to be B. liking to be C. likely to be D. likely

  27. I had a new tap _______ the day before yesterday.

  A. fix B. fixing C. to be fixed D. fixed

  28. We couldn't eat at a restaurant because _______ of us had _______ money on us.

  A. all…no B. any…no C. none…any D. no one…any

  29. Have you any rooms _______? We'll stay here for only two days.

  A. to spare B. to spend C. to take D. to borrow

  30. I was so ______ moved by his words that I couldn't fall asleep ______ into the night.

  A. deep…deeply B. deep…deep C. deeply…deeply D. deeply…deep

  31. The crowd cheered ______ the sight of the honoured guests' motorcade.

  A. at B. on C. as soon as D. in

  32. He's a new comer. So we try to be as _______ to him as we could.

  A. friend B. friends C. friendly D. good friends

  33. She had a good time last night, _______?

  A. hadn't she B. had she C. didn't she D. did she

  34. Don't _______ the child, it will frighten him.

  A. call at B. laugh at C. shout to D. shout at

  35.-________?

  -He is a tall young man with blue eyes and broad shoulders.

  A. What is he like B. What does he look like

  C. What does he like D. How is he

  36. She no longer talked and laughed _______ she used to.

  A. like B. as though C. as D. just as

  37. I don't know why _______ late for class.

  A. you are B. are you C. are you being D. being you are

  38. As both dictionaries were good, he said he would take _______.

  A. any of them B. all of them C. either of them D. either ones

  39. _______ of them knows much English.

  A. No B. None C. Both D. Not all

  40. Will you ______ the book Tom Sawyer ______ him if he wants to _____ it _____ you?

  A. lend…to…borrow…from B. lend…to…borrow…of

  C. borrow…to…lend…from D. lend…for…borrow…of

  参考答案
  Ⅰ. Phonetics

  1.D 2.D 3.D 4.B 5.A 6.D 7.C8.C 9.C 10.B

  Ⅱ. Vocabulary and Structure

  11.B 12.C 13.A 14.D 15.C 16.A 17.B18.A 19.D 20.A 21.B 22.A 23.B 24.D

  25.D 26.C 27.D 28.C 29.A 30.D 31.A 32.C 33.C 34.D 35.B 36.C 37.A 38.C 39.B 40.A

成人高考高起点英语专项练习题及答案(11)
成人高考高起点英语专项练习题及答案(11)】由中国成人教育门户网站中国成教网搜集整理发布,更多英语最新信息欢迎访问【英语】频道。
 注:本站稿件未经许可不得转载,转载请保留出处:http://www.zgcjw.com/crgk/335.html
(已有:72 位成人高考考友阅读)

推荐课程【成人高考考前培训辅导课程】

成人高考高起点精讲班
成人高考高起点精讲班
¥300.00
成人高考高升专精讲班
成人高考专升本精讲班
¥300.00
成人高考高升专精讲班
2019成人高考高升专精讲班
¥300.00

中国成教网声明
(一) 由于各方面情况的调整与变化,本网所提供的信息仅供参考,敬请以权威部门公布的正式信息为准。
(二) 本站所提供真题均来源于网友提供或网络搜集,政策资讯均为转载稿,免费转载出于非商业性个人学习目的,版权归原作者所有。如有内容、版权等问题请在30日内与本网联系。

中国成教网

成人教育网平台(zgcjwwx)

立即关注

报考指南关注查看成绩查询关注查看实时互动关注查看

微信公众号
微信公众号二维码
QQ群二维码
QQ群二维码
咨询电话(8:30-17:30)

027-50852930

在线客服 点击咨询

投诉建议:027-50852930转4