当前英语

辅导咨询

热点推荐

当前位置: 中国成教网 > 成人高考真题答案 > 高起点 > 英语 > -成人高考高起点英语专项练习题及答案(12)

成人高考高起点英语专项练习题及答案(12)

2018-09-29 14:49 来源:中国成教网 报成人学历,上中国成教网!

英语权威发布成人高考高起点英语专项练习题及答案(12),Cloze (20 points) Directions: For each blank in the following passage, there are four choices given below and marked A, B, C and D. Choose the one that is most suitable and mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answ[…]

  Cloze (20 points)

  Directions:

  For each blank in the following passage, there are four choices given below and marked A, B, C and D. Choose the one that is most suitable and mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

  When Pat Jones finished college, she decided she wanted to travel around the world and see as many foreign places as she could _51_ she was young. Pat wanted to visit Latin America first, so she got a job _52_ an English teacher in a school in Bolivia. Pat spoke a little Spanish, _53_ she was able to communicate with her students even when they didn't know much English.

  A sentence she had read somewhere stuck in her mind: if you dream _54_ a foreign language, you have really mastered it. Pat repeated this sentence to her students and hoped that someday she would dream in Spanish and they would dream in English.

  One day, one of her worst students came up and explained in Spanish that he had not done his homework. He had _55_ early, and had slept badly.

  "What does this have to do with _56_?" Pat demanded.

  "I dreamed all night, Miss, Jones, and my dream was in English!"

  "In English" Pat was very surprised, since he was such a bad students. She was _57_ secretly jealous. Her dreams were still not in Spanish. But she encouraged her young student, "Well, tell me about your dream."

  "All the people in my dream _58_ English," the student said, "And all the signs were in English. All the newspapers and magazines and all the TV programs were in English."

  "But that's wonderful," said Pat, "What did all the people say to you?"

  "I'm _59_, Miss Jones. that's _60_ I slept so badly. I didn't understand a word they said. It was a nightmare!"

  1.A. as B. while C. if D. since

  2.A. for B. of C. as D. like

  3.A. and B. but C. so D. yet

  4.A. in B. about C. of D. for

  5.A. got up B. gone to bed C. fallen asleep D. woken up

  6.A. you B. me C. your dream D. your homework

  7.A. usually B. seldom C. also D. still

  8.A. read B. liked C. spoke D. learned

  9.A. shy B. silly C. sorry D. sad

  10.A. how B. why C. when D. where

  参考答案
  Cloze

  1.B 2.C 3.C 4.A 5.B 6.D 7.C 8.C 9.C 10.B

成人高考高起点英语专项练习题及答案(12)
成人高考高起点英语专项练习题及答案(12)】由中国成人教育门户网站中国成教网搜集整理发布,更多英语最新信息欢迎访问【英语】频道。
 注:本站稿件未经许可不得转载,转载请保留出处:http://www.zgcjw.com/crgk/338.html
(已有:64 位成人高考考友阅读)

推荐课程【成人高考考前培训辅导课程】

成人高考高起点精讲班
成人高考高起点精讲班
¥300.00
成人高考高升专精讲班
成人高考专升本精讲班
¥300.00
成人高考高升专精讲班
2019成人高考高升专精讲班
¥300.00

中国成教网声明
(一) 由于各方面情况的调整与变化,本网所提供的信息仅供参考,敬请以权威部门公布的正式信息为准。
(二) 本站所提供真题均来源于网友提供或网络搜集,政策资讯均为转载稿,免费转载出于非商业性个人学习目的,版权归原作者所有。如有内容、版权等问题请在30日内与本网联系。

中国成教网

成人教育网平台(zgcjwwx)

立即关注

报考指南关注查看成绩查询关注查看实时互动关注查看

微信公众号
微信公众号二维码
QQ群二维码
QQ群二维码
咨询电话(8:30-17:30)

027-50852930

在线客服 点击咨询

投诉建议:027-50852930转4