当前英语

辅导咨询

热点推荐

当前位置: 中国成教网 > 成人高考真题答案 > 高起点 > 英语 > -成人高考高起点英语专项练习题及答案(13)

成人高考高起点英语专项练习题及答案(13)

2018-09-29 14:52 来源:中国成教网 报成人学历,上中国成教网!

英语权威发布成人高考高起点英语专项练习题及答案(13),Ⅰ. Phonetics(10 Points) Directions: In each of the following groups of words, there are four underlined letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in pronu[…]

  Ⅰ. Phonetics(10 Points)

  Directions:

  In each of the following groups of words, there are four underlined letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in pronunciation. Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

  1.A. head B. horizon C. honour D. human

  2.A. city B. bicycle C. face D. climb

  3.A. think B. these C. breathe D. with

  4.A. ground B. country C. thousand D. found

  5.A. pour B. hour C. course D. four

  6.A. both B. post C. cold D. son

  7.A. altogether B. talk C. always D. also

  8.A. suggestion B. nation C. dictation D. satisfaction

  9.A. started B. closed C. waited D. needed

  10.A. rare B. fare C. scare D. are

  Ⅱ.Vocabulary and Structure(40 points)

  Directions:

  There are 40 incomplete sentences in this section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

  11. _______ idea of _______ sounds much better than Clare’s.

  A. The, hers B. That, her C. That, hers D. One, her

  12. China is famous ________ the Great Wall.

  A. about B. for C. as D. of

  13. Our school ________ new facilities.

  A. is equipped with B. equips with C. will be equip with D. has equip with

  14. I made this myself but it was _______ who taught me.

  A. he B. him C. himself D. by him

  15. He had his bicycle _______ yesterday.

  A. repair B. repairing C. repaired D. be repaired

  16. It was a ________ room, with beautiful wall paper, waxed floor and nice furniture.

  A. pleased B. pleasant C. pleasing D. preasant

  17. He regretted _______the decision too hastily.

  A. make B. to make C. making D. have maked

  18. The professor insisted that we _______ our homework before next month.

  A. handed in B. will hand in C. hand in D. must hand in

  19. It ______ me of the country which we visited last summer.

  A. remembers B. recalls C. reminds D. tells

  20. He _______ smoking at last.

  A. gave up B. gave out C. gave in D. gave off

  21. John was _______ he lay down for an hour before dinner.

  A. so tired as B. so tired that C. too tired that D. too tired so

  22. Your answer is different ________ the teacher’s.

  A. to B. at C. from D. with

  23. It would be _______ a risk to leave the baby alone.

  A. running B. passing C. carrying D. obeying

  24. The fact _______ his health is bad is not true.

  A. which B. that C. as D. what

  25. These ______ did unusually well in the contest, so the judges didn’t know whom to give prize to.

  A. woman singers B. women singers C. women singer D. womans singers

  26. Man must stop _______ the earth’s atmosphere.

  A. filling B. wasting C. polluting D. blackening

  27. We can’t _______ another 100 kilometers any more.

  A. have B. turn C. make D. reach

  28. Is Mary ______ to join in us?

  A. supposed B. exposed C. supported D. indicated

  29. I want to be told all _______.

  A. which happen B. which happened

  C. that had happened D. that had been happened

  30. We’ve all heard of Thomas Edison, _______ who invented the electric light and many other things.

  A. man B. a man C. the man D. men

  31. Don’t tell me such things _______ you are not certain.

  A. that B. which C. those D. as

  32. _______ a microscope we can see different kinds of things that are unable to be seen by our naked eyes.

  A. In terms of B. In place of C. By means of D. By far

  33. Jackson went to work ______ his illness.

  A. besides B. even though C. in spite of D. although

  34. Anybody will do, _______ he is responsible for that.

  A. as far as B. so far as C. as long as D. as soon as

  35. I suppose they have known about it, _______?

  A. am I B. am not I C. have they D. haven’t they

  36. It ______ him ten years to write that novel.

  A. took B. spent C. cost D. costed

  37. The students are looking forward to _______ their holidays in Japan.

  A. spend B. spending C. for spend D. spent

  38. They all ______ mentioning that girl.

  A. avoided B. got away C. ran away D. escaped

  39. Human beings should find a new _______ of energy.

  A. orient B. source C. origin D. souse

  40. The couch is comfortable to _______.

  A. sit B. be sat C. sitted D. sit on

  41. So loudly _______ that all the people in the room got a fright.

  A. he shouted B. shout he C. did he shout D. he did shout

  42. He is the only one of the sons in the family who ______ received high education.

  A. are B. is C. have D. has

  43. We think of Mr. Li ______ our good friend.

  A. is B. to be C. as D. has been

  44. The mountain is 1,000 feet _______ the sea level.

  A. over B. higher C. above D. high

  45. The road will be blocked if there _______ another snow.

  A. is B. will be C. to be D. will have

  46. David like country life and has decided to _______ farming.

  A. get hold of B. get along with C. go in for D. go thorough

  47. These children have an advantage _______ those in calculation.

  A. over B. than C. to D. with

  48. Shanghai has a larger population than _______ in China.

  A. any city B. any other cities C. other city D. any other city

  49. In some countries there are a lot of young people now need _______teeth.

  A. false B. untrue C. wrong D. erroneous

  50. This book costs ______ that one.

  A. twice more B. twice more as C. two times more as D. twice as much as

  参考答案
  Ⅰ. Phonetics

  1.C 2.D 3.A 4.B 5.B 6.D 7.B8.A 9.B 10.D

  Ⅱ. Vocabulary and Structure

  11.C 12.B 13.A 14.A 15.C 16.B 17.C 18.C 19.C 20.A 21.B 22.C 23.A 24.B

  25.B 26.C 27.C 28.A 29.C 30.C 31.D 32.C 33.C 34.C 35.D 36.A 37.B 38.A

  39.B 40.D 41.C 42.D 43.C 44.C 45.A 46.C 47.A 48.D 49.A 50.D

成人高考高起点英语专项练习题及答案(13)
成人高考高起点英语专项练习题及答案(13)】由中国成人教育门户网站中国成教网搜集整理发布,更多英语最新信息欢迎访问【英语】频道。
 注:本站稿件未经许可不得转载,转载请保留出处:http://www.zgcjw.com/crgk/340.html
(已有:130 位成人高考考友阅读)

推荐课程【成人高考考前培训辅导课程】

成人高考高起点精讲班
成人高考高起点精讲班
¥300.00
成人高考高升专精讲班
成人高考专升本精讲班
¥300.00
成人高考高升专精讲班
2019成人高考高升专精讲班
¥300.00

中国成教网声明
(一) 由于各方面情况的调整与变化,本网所提供的信息仅供参考,敬请以权威部门公布的正式信息为准。
(二) 本站所提供真题均来源于网友提供或网络搜集,政策资讯均为转载稿,免费转载出于非商业性个人学习目的,版权归原作者所有。如有内容、版权等问题请在30日内与本网联系。

中国成教网

成人教育网平台(zgcjwwx)

立即关注

报考指南关注查看成绩查询关注查看实时互动关注查看

微信公众号
微信公众号二维码
QQ群二维码
QQ群二维码
咨询电话(8:30-17:30)

027-50852930

在线客服 点击咨询

投诉建议:027-50852930转4