当前英语

辅导咨询

热点推荐

当前位置: 中国成教网 > 成人高考真题答案 > 高起点 > 英语 > -成人高考高起点英语专项练习题及答案(9)

成人高考高起点英语专项练习题及答案(9)

2018-09-29 14:34 来源:中国成教网 报成人学历,上中国成教网!

英语权威发布成人高考高起点英语专项练习题及答案(9),I. Phonetics (10 Points) Directions: In each of the following groups of words, there are four underlined letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in pronun[…]

  I. Phonetics (10 Points)

  Directions:

  In each of the following groups of words, there are four underlined letter combinations marked A, B, C and D. Compare the underlined parts and identify the one that is different from the others in pronunciation. Mark your answer by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.

  1. A. height B. hopefully C. honest D. housing

  2. A. generation B. mention C. memory D. metallic

  3. A. persuaded B. happened C. treated D. wounded

  4. A. shout B. touch C. announce D. about

  5. A. excuse B. exercise C. explain D. extremely

  6. A. medium B. western C. Mediterranean D. revolution

  7. A. castle B. vast C. waste D. fasten

  8. A. disappear B. fear C. year D. pear

  9. A. doubt B. sound C. famous D. found

  10. A. correct B. discover C. comfort D. come

  Vocabulary and Structure (40 points)

  Directions:

  There are 40 incomplete sentences in this section. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose one answer that best completes the sentence and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

  11. The research laboratory is going to the new type of computer to use.

  A. take B. make C. put D. bring

  12. The old woman has a letter from her son in the army to her.

  A. read B. write C. written D. received

  13. of the earth is made up of vast oceans.

  A. Two-third B. Two thirds C. Two third D. Twos- third

  14. Stamps which you don’t want to keep can be with others.

  A. changed B. traded C. threw D. collected

  15. “Jack is no more careful than Tom” means .

  A. Both Jack and Tom are careful B. Neither Jack nor Tom is careless

  C. Both Jack and Tom are careless D. Tom is careful, but Jack isn’t

  16. While cleaning a long-deserted house the other day I came an old photo

  of my grandpa.

  A. to B. by C. across D. with

  17. Jane was ill for about a week, She didn’t until yesterday.

  A. get good B. get rid of C. get over D. get on

  18. —I feel a bit thirsty.

  —Why don’t you have tea?

  A. any B. some C. little D. a few

  19. When wood is burnt, it heat and light, together with heavy smoke.

  A. give up B. sends up C. sends away D. sends out

  20. The soldier from a wound and died a heroic .

  A. died …deadly…death B. was dead…dying…death

  C. died…dead…dying D. was dying…dead…death

  21.—Do you think we’ll still catch the train?

  — Well, we won’t we walk faster.

  A. as B. unless C. until D. no matter how

  22. —Do you mind if I smoke here?

  — .

  A. No, please don’t B. Yes, please

  C. No, not at all D. Yes, if you like

  23. —May I move your bag a little and take this seat?

  — .

  A. I don’t mind B. Go ahead C. It doesn’t matter D. You do it, please

  24. —When will you be free this month, Mr. White?

  — , maybe we’ll be free next Sunday.

  A. Let me be B. Let me see C. Think it over D. I’m afraid

  25. —May I come to attend your lecture?

  — .

  A. No, you’d better not come B. Sure

  C. It’s not worth listening to D. My pleasure

  26. He said he had bought dictionary week before, and

  dictionary was great help to him.

  A. a…the…the…a B. a…/…the…/

  C. a…/…/…a D. the…the…the…the

  27. Mr. Brown, together with his students, to the Science Museum.

  A. has gone B. are going C. have gone D. have been

  28. Although he was in a hurry, he stopped the old man to carry the heavy box.

  A. helping B. to help C. being helped D. helped

  29. During the holidays I shall help my father .

  A. with working B. with his work C. for work D. for working

  30. —Where on earth do we get light and heat?

  —It is from the sun we get them.

  A. which B. on which C. where D. that

  31. It’s about time that this problem .

  A. to settle B. should be settled C. be settled D. to be settled

  32. A person a foreign language must be able to use the foreign language

  all his own.

  A. learning, forgetting B. who learns, to forget

  C. to learn, to forget D. using, but

  33. Einstein was given the Nobel Prize Physics in 1921.

  A. in B. at C. on D. for

  34. In the geography lesson, the teacher told the children that the earth round like a ball.

  A. was B. is C. were D. had been

  35. His father died and him a lot of money.

  A. sent B. afforded C. left D. gave

  36. No sooner had he left the police arrived.

  A. when B. then C. than D. before

  37. Still water run .

  A. quick B. deeply C. deep D. quickly

  38. He often goes to school by bike it rains.

  A. besides B. except for C. except D. except when

  39. It is important us the balance of nature.

  A. for…to keep B. of…to keep

  C. for…keeping D. of…to have kept

  40. There is little ink in the bottle, ?

  A. isn’t there B. isn’t it C. is there D. is it

  41. There are many in this hospital.

  A. woman doctors B. women doctors C. women doctor D. doctor woman

  42. Your coat will lose its color it is washed.

  A. after B. until C. though D. not until

  43. —What shall we do this weekend, Sara?

  —What about to a movie?

  A. go B. going C. went D. to go

  44. It is quite clear he won’t see us.

  A. what B. that C. why D. how

  45. There is “u” and “s” in the word “us”.

  A. a…a B. a…an C. an…a D. an…an

  46. Tom told me that you were going to take a trip to America, ?

  A. wouldn’t you B. didn’t he C. weren’t you D. didn’t you

  47. Science seems closer to the question.

  A. to be getting…answering…puzzling B. to get…answer…puzzled

  C. to be getting…answer…puzzling D. getting…answer…puzzling

  48. , we must take time to discuss it carefully.

  A. Being rather difficult

  B. Because the question being rather difficult

  C. the question being rather difficult

  D. Because the question be rather difficult

  49. The teacher told you to do it .

  A. how he said B. as you had been shown

  C. which he told you D. what you had heard

  50. More than one person that kind of experience.

  A. has had B. have had C. are having D. were having

  参考答案

  I.Phonetics

  1. C 2. D 3. B 4. B 5. B

  6. A 7. C 8. D 9. C 10. A

  II.Vocabulary and Structure

  11. C 12. A 13. B 14. B 15. C

  16. C 17. C 18. B 19. D 20. A

  21. B 22. C 23. B 24. B 25. B

  26. A 27. A 28. B 29. B 30. D

  31. B 32. A 33. D 34. B 35. C

  36. C 37. C 38. D 39. A 40. C

  41. B 42. A 43. B 44. B 45. B

  46. C 47. A 48. C 49. B 50. A

成人高考高起点英语专项练习题及答案(9)
成人高考高起点英语专项练习题及答案(9)】由中国成人教育门户网站中国成教网搜集整理发布,更多英语最新信息欢迎访问【英语】频道。
 注:本站稿件未经许可不得转载,转载请保留出处:http://www.zgcjw.com/crgk/326.html
(已有:54 位成人高考考友阅读)

推荐课程【成人高考考前培训辅导课程】

成人高考高起点精讲班
成人高考高起点精讲班
¥300.00
成人高考高升专精讲班
成人高考专升本精讲班
¥300.00
成人高考高升专精讲班
2019成人高考高升专精讲班
¥300.00

中国成教网声明
(一) 由于各方面情况的调整与变化,本网所提供的信息仅供参考,敬请以权威部门公布的正式信息为准。
(二) 本站所提供真题均来源于网友提供或网络搜集,政策资讯均为转载稿,免费转载出于非商业性个人学习目的,版权归原作者所有。如有内容、版权等问题请在30日内与本网联系。

中国成教网

成人教育网平台(zgcjwwx)

立即关注

报考指南关注查看成绩查询关注查看实时互动关注查看

微信公众号
微信公众号二维码
QQ群二维码
QQ群二维码
咨询电话(8:30-17:30)

027-50852930

在线客服 点击咨询

投诉建议:027-50852930转4